Poznat datum borbe Fedora i Sonnena!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.07.2018 18:45h Autor:

Fedor Emelianenko

Poznat je datum kada će Fedor Emelianenko i Chael Sonnen odraditi svoj polufinalni okršaj Bellatorovog teškaškog Grand Prixa. Zanimljivo, promocija je uspjela osigurati situaciju u kojoj će se oba polufinala održati u samo dan razmaka.

Nakon što su s četvrtfinalima uistinu previše odužili, budući da je između prve i posljednje borbe tog kruga prošlo čak četiri mjeseca, Bellator je shvatio kako ipak treba malo požuriti sa završetkom turnira koji su fanovi popratili s pozitivnim reakcijama, no uz puno kritike na to koliko se sve proteglo kroz godinu. Posljednje borba održana je još u svibnju, kada je Ryan Bader savladao Muhammada Lawala te će do polufinala proći gotovo pet mjeseci od tada.

Već smo ranije pisali kako je prvo polufinale ono između Badera i Matta Mitrionea, a ono će se održati 12. listopada u Uncasvilleu. Pobjednik te borbe svog će protivnika saznati dan kasnije, nakon što Emelianenko i Sonnen odrade svoj okršaj u Long Islandu. Bellator je tako uspio u još jednom naumu, a to je bio taj da ovu borbu odvedu na istočnu obalu.

Emelianenko je u prvom krugu nokautom u prvoj rundi eliminirao Franka Mira, dok je Sonnen još u siječnju bio bolji od Rampagea Jacksona, sudačkom odlukom nakon tri runde. Sada se samo moramo nadati da neće biti nekakvih ozljeda, koje bi završetak ovog turnira dodatno prolongirale.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI