Povratak u 2006: Hari i Graham se potukli na pressici, a uslijedio je "rolling thunder"! (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 15.11.2012 14:50h Autor:

Screenshot s press konferencije

Godina je 2006, mjesto radnje je novozelandski Auckland, glavni akteri priče su domaći heroj Peter Graham i "zločesti dečko" borilačkog sporta, tada tek dvadesetjednogodišnjak, Badr Hari.

Već je press konferencija dala naslutiti da će meč biti pravi vatromet. Najprije je Hari Grahamu komplementirao "da je sasvim solidan za amatera", a zatim mu je prilikom odmjeravanja dao pusu. Novozelanđanin ga je odgurnuo, a Hari je zamračio u svom stilu. Sijevnula je desnica što je Graham blokirao, ispod desnog krošea se spustio, a zatim prizemljio Marokanca sjajnim "double leg" rušenjem. Tu je već uletjela rulja i razdvojila pomahnitale borace. To je sve bio samo uvod za ring i ono što se tamo dogodilo

Pet sekundi prije kraja iscrpljujućeg dvoboja Graham je izveo svoj zaštitni znak – kružni udarac petom koji od milja zove "rolling thunder". Sjeo je točno tamo gdje je ciljao, na Harijevu bradu. Iako je sudac brojao Hariju to i nije imalo previše smisla s obzirom da je Marokanac već bio duboko u zemlji snova. Posljedica – dvostruki prijekom čeljusti i šest mjeseci pauze.

Ovih dana kada je Badr Hari u fokusu zbivanja zbog problema sa zakonom, zanimljivo se prisjetiti ovako nekih detalja iz njegove karijere. Uživajte u press konferenciji i snimci meča.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI