Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Potpredsjednik WSOF-a: Sparirao sam s Guillardom i svaki put sam ga prebio! | Fight Site

Potpredsjednik WSOF-a: Sparirao sam s Guillardom i svaki put sam ga prebio!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 26.08.2015 11:43h Autor:

Guillard i Aziz

Izvršni potpredsjednik WSOF-a, Ali Abdel-Aziz, se nedavno pojavio u emisiji Ariela Helwanija u kojoj se, među ostalim, osvrnuo i na svog bivšeg borca Melvina Guillarda. Inače, Aziz je i sam bivši borac te je i danas u vrhunskoj formi. Trenira redovito u dvorani Grega Jacksona. Iako je na početku teme o Guillardu rekao kako ne želi trošiti vrijeme na bivšeg UFC-ovca, na koncu je ipak dosta vremena potrošio na borca koji će narednog vikenda predvoditi Bellatorov event.

"Mislim da je Melvin lud čovjek. On je UFC otpadak, sada je WSOF otpadak. Toliko je govorio sranja o UFC-u kada je odlazio iz promocije, kada je odlazio od nas pričao je sranja o nama. Kada će dobiti otkaz u Bellatoru, pričat će loše i o njima", krenuo je čelnik WSOF-a.

Podsjećamo, Guillard se rastao s WSOF-om nakon što je promašio vagu, propustio nekoliko medijskih obaveza, te je na press konferenciji WSOF-a izjavio da bi se volio vratiti u UFC-. Na koncu nije poslao valjanu medicinsku dokumentaciju.

"Ljudi znaju tko je Melvin. Žao mi je jer sam mu dao ispisnicu iz WSOF-a i zahvalio mi se SMS porukom. U isto vrijeme je govorio sranja o nama u medijima. Govorio je da je WSOF sranje, da je UFC sranje. Ma on je sranje. Smatram da je stjeran u kut. Sve je stariji, izgubio je eksplozivnost i bliži mu se kraj."

"Ja sam sparirao s njim kod Grega Jacksona i svaki put sam bio bolji od njega. On nikada neće biti prvak. On je prvak u tapkanju. On je najbolji kada pričamo o tapkanju. Ako ga spojite s hrvačem, bit će srušen i brzo će tapkati. Tako sam ga ja završavao svaki put. Pitajte Grega Jacksona", zaključio je Aziz.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI