Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Potezi dana: Pogledajte dva remek djela kojima je Vinny Magalhaes izborio borbu za milijun dolara (VIDEO) | Fight Site

Potezi dana: Pogledajte dva remek djela kojima je Vinny Magalhaes izborio borbu za milijun dolara (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 14.10.2018 20:35h Autor:

Magalhaes vs. Ataev

Četiri borbe, četiri pobjede u manje od dvije minute. To je rezime onoga što je Vinny Magalhaes napravio na putu prema finalu PFL turnira poluteške kategorije i borbi za milijun dolara. Na jučerašnjem eventu slavio je dva puta, a oba puta je način na koji je to izveo bio pravo malo remek djelo.

34-godišnji Magalhaes (18-9) nije u ovaj turnir ušao kao favorit, iako je u PFL-ovoj prethodnici, WSOF-u, imao dobre rezultate te borbu za naslov prvaka, koju je izgubio od Davida Brancha. Kroz cijelu karijeru njegovo parteraško umijeće je i više nego cijenjeno, no nedostaci u ostalim aspektima su bili ono zbog čega se smatralo da bi negdje mogao zapeti. No, Vinny ih je sve razuvjerio. Jamiea Abdallaha i Brandona Halseya savladao je svakog za manje od sto sekundi te je u doigravanje ušao kao najuspješniji PFL borac, kombinirano u svih šest kategorija. I tamo je onda posao odradio još impresivnije.

Četvrtfinale mu je donijelo sudar s Rakeemom Clevelandom i pobjedu vjerojatno najimpresivnijom završicom od nastanka PFL promocije. U pitanju je kombinacija tehnika, koju je pokrenuo leteći trokut, kojeg je Magalhaes izvukao iz klinča, a onda je na podu došao do kimure i njegov protivnik jako je brzo tapkao.

Kimurom je riješio i puno opasnijeg protivnika, Bazigita Atajeva. U pitanju je Rus koji se prošle godine vratio borbama nakon čak 11 godina pauze, a u ovaj je duel ušao sa omjerom od 19 pobjeda i dva poraza. No, i on je upao u Vinnyjevu zamku. U pitanje je situacija kada je borba završila na podu, a brazilski velemajstor opet radi femonenalnu tranziciju i vrlo brzo je došlo do tapkanja. Kako je to izveo, najbolje da pogledate sami.

Magalhaes će se u finalu susresti s još jednim borcem koji ne voli predugo čekati na priliku da završi borbu, Seanom O’Connellom. Biti će to duel dva borca koje fanovi jednostavno ne mogu da ne vole.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI