Posljednja šansa za Jasona “Mayhema” Millera (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.11.2017 13:00h Autor:

Jason ‘Mayhem’ Miller

Život nikako da krene bolje za bivšu MMA zvijezdu Jasona “Mayhama” Millera. Borac koji je u najboljim danima uspješno nastupao za Strikeforce, Dream i UFC, posljednjih godina puni rubrike crne kronike.

Problemi su krenuli kada se 2011. godine Miller zaključao potpuno gol u jednu crkvu, a uslijedio je sukob s američkim specijalcima prilikom čega se nije želio predati i izaći iz svoje kuće. U posljednje vrijeme uglavnom ima problema s “nasiljem u domu” za što je nekoliko puta uhićen. Posljednji put 27. rujna u Kaliforniji.

Tada je osim za “nasilje u domu” uhićen i zbog čitavog niza drugih kriminalnih djela poput “uništavanje imovine” (demolirao je kuću i auto bivše djevojke) i “prijetnji” (prijetio joj je putem mobitela).

TMZ piše kako je “Mayhem” priznao u utorak optužbe koje mu se stavljaju na teret te je pušten na slobodu. Sudac mu je odredio tri godine kušnje i izrekao uvjetnu kaznu u trajanju od četiri godine. Pušten je na slobodu kako bi se liječio od alkoholizma što je dio uvjeta u presudi.

Ukoliko prekrši uvjete puštanja na slobodu, Millera čekaju četiri godine zatvora koje više neće moći izbjeći.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI