Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Poput FFC-a: Bellator i Glory udružili snage i organiziraju zajedničku MMA/kick boksing priredbu! | Fight Site

Poput FFC-a: Bellator i Glory udružili snage i organiziraju zajedničku MMA/kick boksing priredbu!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.06.2015 11:47h Autor:

Ovako bi trebao izgledati logotip priredbe

Po uzoru na Final Fight Championship i njegov format dva odvojena eventa u jednoj večeri kao kombinacija kick boksinga i MMA-ja, udružila su se dva giganta, Bellator i Glory World Series. Prema pisanju američkih medija dvije promocije su ujedinile snage te će ove jeseni uslijediti zajednička priredba na Spike TV-u. Konačna potvrda se očekuje danas uoči velikog Bellatora 138 koji se održava u St. Louisu.

Navodno bi se "združena" priredba trebala održati u San Joseu, a u istoj areni bi se našli i Bellatorov kavez i Gloryjev ring. Od poznatijih boraca vidjeli bi Tita Ortiza, Phila Davisa i Paula Daleyja, kao i Joea Schillinga, koji vrlo dobro kombinira nastupanje u kick boksingu i MMA-ju.

Još jedna zanimljia informacija je vezana uz samo ime priredbe. Nagađa se, naime, da je Scott Coker poželio oživjeti format legendarnog japanskog Dynamite!! – branda koji je kombinirao svakakve mečeve na priredbama koje su se održavale uvijek na Staru godinu. Za sada nema potvrde da će to zaista biti tako, no svakako se radi o zanimljivom imenu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI