Poljaci otišli korak dalje, organizirali 2na2 borbu blizanaca (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.10.2018 10:47h Autor:

screenshot

Poljska je novi Japan! Barem po idejama za organizaciju MMA okršaja. Tako su odlučili biti prvi u nečemu što na prvi pogled izgleda nevjerojatno. Organizirali su MMA borbu dva protiv dva, ali tako da je sa svake strane bio par identičnih blizanaca.

Svjetski “Strongman” prvak, hip hop zvijezda, body builderi, glumačka zvijezda, medijske ličnosti. Sve su to zanimanja koja su Poljaci uveli u MMA, većinom kroz KSW promociju, no i ostale poljske promocije često pokušavaju slijediti primjer svog “velikog brata”. Jedna od takvih je Fame MMA.

Ne čudimo se što niste čuli za ovu promociju, no u pitanju je ekipa koja je ovog mjeseca uspjela napraviti pravi hit u svojoj domovini. Riječ je o borbi dva borca protiv dva borca, no da bi stvari bile još zanimljivije, oni su odlučiti međusobno sučeliti dva para blizanaca.

Ukoliko vam to nije dovoljno bizarno, otkriti ćemo vam da su u kavezu bila dva Piotra i dva Pawela, što se tiče imena, odnosno dva Tyburscia i dva Kluka, što se tiče prezimena. Da, u oba slučaja braća nose jednaka imena. Tyburscy su bili teški 94 i 96 kilograma, dok su njihovi protivnici bili točno 10 kilograma teži od njih.

Nećemo previše duljiti s ovom budalaštinom, najbolje da pogledate sami kako je to izgledalo…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI