Policija uklonila McGregora iz parade povodom Dana Sv. Patricka: “Neke vrlo loše odluke su donesene…”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.03.2019 17:00h Autor:

Photo: Instagram

Ugledni bostonski dnevni list “Boston Herald” piše o propaloj ideji da UFC mega zvijezda Conor McGregor bude dio tradicionalne parade tijekom Dana Sv. Patricka u Bostonu. O čemu se točno radi?

Irac je stigao kao jedan od počasnih gostiju u Boston, sudjelovao je aktivno na NHL utakmici Boston Bruinsa, a plan je bio i da bude dio tradicionalne parade. No, plan je neslavno propao radi prevelike McGregorove popularnosti.

Herald piše da je nastao pravi kaos kada je Irac izašao iz svog SUV vozila promovirajući svoj viski “Proper 12”. Shvativši da je to UFC zvijezda, gomila je pohrlila prema McGregoru, a uspaničena policija je zamolila Conora da se vrati u vozilo i napusti paradu.

UFC-ovac nije imao izbora. Brzo se zatvorio u vozilo, a njegov vozač je okrenuvši se na cesti pohitao što dalje prema uputi policije.

“Conor McGregor je bio kasni dodatak paradi, a to je bila velika greška. Nije stigao daleko prije nego što ga je policija morala ukloniti s parade”, Herrald prenosi riječi senatora Nicka Collinsa, koji je također bio dio parade.

“Policija je čitavo vijeme imala probijanja na paradi radi njega i morala ga je ukloniti. Bila je to prava noćna mora koju nisu mogli podnijeti. Neke vrlo loše odluke su donesene”, nezadovoljan je senator jer se inače vrlo tradicionalna parada s McGregorom pretvorila u pravi kaos.

“Trebat ćemo sjesti s nekim službenim osobama i popričati što je sve pošlo po krivu”, zaključuje Collins.

Prema procjeni policije, u paradi je sudjelovalo više od milijun ljudi. Ne i McGregor, kojeg su morali udaljiti…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI