Policajci pretjeranom silom paralizirali MMA borca!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 05.01.2016 14:15h Autor:

Donovan Duran

MMA borac Donovan Duran djelomično je paraliziran, što je posljedica pretjerane sile koju je policija izvršila nad njim prošloga mjeseca. Duran tako doživotno neće moći hodati ili koristiti ruke.

Policija je uhitila Durana 7. prosinca 2015. godine, nakon što su od jednog člana njegove obitelji zaprimili poziv o “pijanom MMA borcu”. Borac je uhićen zbog pijanstva i nedoličnog ponašanja, ali tvrdi da su policajci nanijeli teške ozljede njegovom vratu zbog čega je sada djelomično paraliziran.

“Srušili su me na pod. S koljenima su me pritisnuli koristeći svu silu. Stavili su mi koljeno na leđa. Ne osjećam ništa ispod struka, ne mogu se sam držati na nogama. S vremenom sam se osjećao sve slabije i počeo me boliti vrat. Znao sam da nešto nije u redu i rekao sam da se ne mogu pomaknuti, ali mi nisu vjerovali. Doktor me podignuo, no ja sam pao na pod, a noge su mi otišle u različitim smjerovima”, rekao je Duran.

Još je tragičnije to što protiv Durana nije podignuta nikakava optužnica ili prijava, a on zbog težine ozljede doživotno neće moći hodati. Osim nogu, ozljeda kičme također ga onemogućuje da koristi ruke i prste.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI