Pokrenuto prikupljanje donacija za teško stradalog Takayamu, sudionika epske makljaže iz Prideovog ringa

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 07.09.2017 16:29h Autor:

Don Frye vs. Yoshihiro Takayama (Instagram)

DDT Pro-Wrestling ovih je dana započeo s prikupljanjem donacija za pomoć pri plaćanju medicinskih troškova s kojima se suočava teško stradali Yoshihiro Takayama. 

Bivši MMA borac i poznati kečer ostao je paraliziran tijekom nastupa u profesionalnom hrvanju. Nesreća 50-godišnjeg Japanca dogodila se još 4. svibnja tijekom meča na jednom DDT Pro-Wrestling eventu kada je teško ozlijedio vratnu kralježnicu i tako ostao paraliziran sve od vrata prema dolje.

Situacija ovog poznatog lica iz Pride dana se ne odvija u baš najboljem smjeru i prema prvim procjenama on se neće nikada u potpunosti oporaviti. Ono kroz što je prolazio zaista zvuči stravično jer nakon ozljede Takayama nije bio u stanju samostalno disati, a tijekom operacije mu je čak u jednom trenutku stalo srce.

MMA fanovi najviše ga pamte po epskoj borbi s Donom Fryeom na Pride 21 priredbi iz 2002. godine. Njegov MMA ‘skor’ iznosi 1-4, a tijekom karijere se susretao s poznatim imenima poput Kazuyukija Fujite, Semmyja Schilta, Boba Sappa i već spomenutog Fryea. Iz slobodne borbe se povukao pobjedom nad Hikaruom Satom 2013. godine.

Zaklada koja se brine o prikupljanju novca za stradalog borca nosi naziv TAKAYAMANIA.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI