Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pogledajte TV spot za karlovački V3 Fights 1 (VIDEO) | Fight Site

Pogledajte TV spot za karlovački V3 Fights 1 (VIDEO)

Ostale vijesti 03.02.2012 19:27h Autor:

Mihaljević VS Milanović - meč večeri

Još je samo tjedan dana preostalo do održavanje deset profesionalnih mečeva na borilačkoj priredbi Veni Vidi Vici Fights 1 u karlovačkoj dvorani Mladost, a da je 10. veljače sve bliži potvrđuje i velika marketinška kampanja koja se provodi na širem karlovačkom području, pa je tako danas započelo i emitiranje video najave na karlovačkoj TV postaji TV4r koja je objavljena i na njihovom Facebook profilu te na YouTubeu.

Osim što će se priredba promovirati na TV4r, koja je na karlovačkom području vrlo gledana, organizatori su se potrudili osigurati adekvatnu promociju i u ostalim medijima – tiskanim medijima, radio postajama i portalima.

Podsjetimo, 10. veljače nastupaju najbolji karlovački borci s pojačanjima iz ostalih dijelova Hrvatske koji će se pokušati dokazati na domaćem terenu uz podršku publike. Ulaznice je u pretprodaji po cijeni od 90 kn moguće kupiti u Karlovcu u foto Korani i papirnici Mozaik, a od ponedjeljka i u ProFightStoreu u Zagrebu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI