Pogledajte pobjede Riddlea i Riccia s Titan 27 eventa (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 05.03.2014 20:50h Autor:

Matt Riddle

Titan FC je prošli vikend održao svoj prvi event u novom ruhu, a unatoč tome što su imali problema, kao što su otkaz dva brazilska borca radi problema s vizama, dvije glavne borbe ponudile su sjajne nastupe.

U glavom meču nastupio je bivši UFC-ov i najbolji prijatelj Rory MacDonalda, Mike Ricci, i svoj put prema povratku u UFC-u započeo impresivno, jednostavno prebivši bivšeg UFC i Strikeforce borca Jorgea Gurgela, dominiravši od početka borbe, koju je završio sjajnim "ground n' pound'.

Puno kompetitivniju i zanimljiviju borbu ponudili su Matt Riddle i Michael Kuiper, koji je prije dvije godine u UFC pristigao kao najveći europski talent, no doživio je tri poraza u četiri nastupa na UFC eventima. Ovu borbu je Kuiper dobro krenuo, može se reći da je vjerojatno dobio prvu rundu, a ona je u drugoj upao u zamku, Riddle je anulirao jedan pokušaj "double lega" uhvativši Kuiperov vrat jednom rukom, no dovoljno za čvrst stisak. Nevjerojatno zvuči podatak da je to treći Kuiper poraz "standing front guillotine chokeom" u nizu, na isti način su ga savladali Tom Lawlor i Brad Scott, a u tim borbama je također Kuiper bio bolji borac do tog trenutka.

Pogledate video snimke ove dvije borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI