Pogledajte najluđe sučeljavanje koje ste do sada mogli vidjeti (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 13.01.2017 20:06h Autor:

Leandro Higo i Steven Peterson

Promocija LFA, koja je nastala spajanjem Legacy i RFA promocija, sutra organizira svoj prvi event, a već na vaganju je nastao show. Naime, sudionici glavne borbe napravili su sučeljavanje za pamćenje, svakako jedno od najimpresivnijih koje ćete vidjeti.

U gotovo svim kategorijama, LFA će organizirati borbu za titulu gdje će se međusobno susresti posljednji prvaci dviju promocija od kojih je ova nastala. Prvo je red na bantam kategoriju, odnosno na posljednjeg RFA prvaka Leandra Higa i posljednjeg prvaka Legacy promocije, Stevena Petersona.

Oni su se na vaganju pojavili rijetko nabrijani, što zapravo možete vidjeti i u videu. Prvo je uslijedilo napeto pogledavanje, nakon čega su obojica počeli govoriti kako su prvaci uz podosta urbenebesne gestikulacije. Zapravo, nisu rekli ništa krivo, obojica su kao takvi došli, ali u novoj promociji samo jedan može ponijeti pojas.

Pogledajte kako je izgledalo izgledalo cijelo vaganje za RFA, a najzanimljiviji dio, onaj s dvojicom navedenih boraca, počinje nakon dvije minute i dvadesetak sekundi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI