Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pogledajte najbolje trenutke jučerašnjeg Bellatora s naglaskom na nokaut godine Adama Boricsa! (VIDEO) | Fight Site

Pogledajte najbolje trenutke jučerašnjeg Bellatora s naglaskom na nokaut godine Adama Boricsa! (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 07.04.2018 18:13h Autor:

Adam Borics

Ispred vas je video s najboljim trenucima Bellator 196 eventa održanog jučer u Budimpešti, kojeg je obilježila fantastična izvedba Bensona Hendersona, ali i instantni kandidat za nokaut godine, autora Adama Boricsa.

Budimpešta je dobila MMA program sa sjajnih pet borbi, gdje su tri završile prekidom. Benson Henderson do svoje je, protiv nekadašnjeg velikog UFC talenta Rogera Huerte, došao gušenjem u drugoj rundi, nakon što je kroz cijelu borbu prezentirao od njega rijetko viđenu agresivnost. Prva je to njegova prava pobjeda u Bellatoru, nakon što je Patricio Freirea pobijedio nakon njegove ozljede noge, dok je nakon toga imao dva poraza podijeljenim odlukom. Prije toga je u debi nastupu poražen od Andreya Koreškova.

No, izvedba eventa, a i za sada godine, svakako pripada najboljeg mađarskom borcu i jednom od najvećih europskih talenata, Adamu Boricsu. Borac u čiji smo se talent uvjerili još u FFC-u nokautirao je Teodora Nikolova letećim koljenom u drugoj rundi. Bugarskog borca su prvo nekoliko minuta budili, da bi ga nakon toga na nosilima, potpuno mobiliziranog, odvezli iz dvorane. Sve je to iz prvog reda pratio njegov nesuđeni protiv James Gallagher, protiv kojeg će se Adam sigurno boriti na nekom od narednih evenata.

Pogledajte i odličan finish Briana Moore, kao i pobjede Ed Rutha u fenomenalnoj borbi protiv Iona Pascua te drugu Bellator MMA pobjedu fenomenalne Denise Kielholtz.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI