Pogledajte krasan nokaut lijepe Brazilke s jučerašnjeg KSW-a (VIDEO+FOTO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.11.2015 16:51h Autor:

Ariane Lipski

Jednu od zanimljivijih borbi jučerašnjeg KSW-a odradile su Katarzyna Lubońska i Ariane Lipski, u ženskoj muha kategoriji, a Brazilka je slavila krasnim nokautom protiv ljubimice domaće publike. Pogledajte ga!

KSW je odmah od najave borbe napravio dobru stvar, budući da su uparili dvije talentirane, ali i izuzetno atraktivne djevojke. Kad se tome pribroji atraktivan stil borbe koje obje njeguju, očekivala se vrhunska borba, a njih dvije su to i ponudile.

Ono što se publici nije svidjelo je činjenica kako je 21-godišnja Lipski bila puno bolja, a sve je začinila vrlo lijepom kombinacijom za nokaut, koji je Poljakinji ujedno bio i prvi poraz u karijeri. Pogledajte kako je to izgledalo, a uz to vas nagrađujemo i s nekoliko fotografija pobjednice te ponekom i poražene borkinje.

Nadamo se kako ćemo za obje još jako puno čuti jer je riječ o mladim i talentiranim djevojkama, koje su dokazale kako su sposobne pružiti izuzetno zanimljivu borbu. Već smo se više puta uvjerili kako kod djevojaka nema previše suzdržavanja, a ova borba je još jedan dokaz.

Ariane Lipski:

Katarzyna Lubońska:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI