Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pogledajte kako su Truščeka šivali nakon rata protiv Mahteenka (VIDEO) | Fight Site

Pogledajte kako su Truščeka šivali nakon rata protiv Mahteenka (VIDEO)

Ostale vijesti 23.04.2012 13:26h Autor:

Ivica Trušček

Najbolji hrvatski velteraš, Ivica Trušček, sinoć je u ljubljanskom Tivoliju prvi put obranio naslov prvaka WFC promocije. Ukrajinac Mahteenko se pokazao kao izuzetno tvrd orah pa je Teror u nekoliko navrata morao demonstrirati svoje vrhunske sposobnosti preživljavanja i čeličnu volju za pobjedom koja ga je uvijek krasila.

Član Croatian Top Teama je na kraju slavio prekidom u trećoj rundi nakon što je treći put Mahteenku ušao u full mount i dobro ga ispogađao GNP udarcima. No, da je meč mogao otići i na drugu stranu pokazuju njegove izjave nakon meča u kojime je nahvalio svog protivnika, ali i potpuno razbijeno lice koje je zahtijevalo liječničku njegu.

Fight Site je svjedočio šivanju Ivičine arkade, no s obzirom na pravi rat u ringu Tivolija, Teror je još nekoliko šavova podnio bez ikakvih problema.

Pročitajte i ekskluzivan prvi intervjuu Truščeka nakon obrane vrijednog naslova, no prije pogledajte kako je izgledalo šivanje!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI