Pogledajte kako je idući protivnik Roberta Soldića ugušio jednog od najpoznatijih TUF pobjednika (VIDEO)

Ostale vijesti 15.12.2017 16:18h Autor:

Borys Mankowski

Kao što smo izvijestili prije nekoliko dana, Roberto Soldić potpisao je za KSW te će u svom debiju napasti pojas velter kategorije.

Priliku da svojoj kolekciji pridoda još jedan pojas, sjajni nokauter iz Viteza imat će 23. prosinca kada će mu se u Katowicama suprotstaviti aktualni prvak ove ugledne promocije – Borys Mankowski.

Poljak nadimka “The Tasmanian Devil” iskusni je borac iza kojeg je već 26 profesionalnih MMA nastupa tijekom kojih je upisao 19 pobjeda, šest poraza i jedan neodlučeni susret.

Jedna od najvećih pobjeda u karijeri Mankowskog dolazi iz listopada 2015. godine kada je na KSW 32 eventu u prvoj rundi ugušio Jessea Taylora, borca koji će kasnije postati pobjednik 25. sezone The Ultimate Fighter showa.

Osim što je nastupao u sezoni pod nazivom “Iskupljenje”, Taylor se proslavio i kao dio ekipe iz TUF-a 7, a iz tog ga razdoblja pamtimo kao borca koji izbačen iz showa pred samo finale. Tada 25-godišnjeg Taylora skupo je koštao jedan ludi noćni izlazak nakon kojeg je Dana White procijenio da nije spreman za najveću pozornicu. Tylor je danas ponovno član UFC-a, ali i čovjek koji je pod suspenzijom zbog nedavnog pada na doping testu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI