Pogledajte kako je FFC prvak došao do treće pobjede u ONE FC promociji (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 02.09.2016 20:50h Autor:

Marcin Prachnio

FFC prvak poluteške kategorije, Marcin Prachnio, nastavlja svoj impresivni put u najboljoj azijskoj MMA promociji. Prošli vikend došao je do nokaut pobjede nad Jakeom Butlerom, koja ga je dovela možda i do borbe za naslov ONE FC prvaka u srednjoj kategoriji.

Poljski borac s nizozemskom adresom već je oduševio s dva ranija nastupa u ONE FC-u, no ovaj u Jakarti prošlog vikenda je najvažniji do sada. S druge strane mu je stajao američki borac Jake Butler, koji je bio favorit, no Prachnio je pokazao kako nije bez razloga nositelj pojasa FFC prvaka.

Još jednom je dokazao kako je borac kojem je samo malo potrebno da bi došao do pobjede nokautom. Sredinom prve runde je uspjepno obranio rušenje, a onda pogodio nekoliko koljena u glavu koje su mu protivnika bacila u besvjesno stanje, a Marcinu donijeli pobjedu koja će mu vjerojatno osigurati priliku karijere. Inače, pojas ove promocije u srednjoj kategoriji drži fantastični Vitaly Bigdash.

Prachnio je ovom pobjedom došao na profesionalni skor 12-2 te je trenutno unutar niza od sedam pobjeda, gdje se nalaze dvije u FFC-u te tri ONE FC-u. Čak devet pobjeda ostvario je nokautom, a vrijedi spomenuti kako mu oba poraza dolaze iz FFC ringa. Jednog je doživio u Osijeku, gdje je bolji od njega bio Ivica Tadijanov, dok je u Beču poražen od Aleksandra Rakića.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI