Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pogledajte kako je došlo do teškog loma noge bivšeg Bellatorovog prvaka (VIDEO) | Fight Site

Pogledajte kako je došlo do teškog loma noge bivšeg Bellatorovog prvaka (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 14.07.2018 19:29h Autor:

Eduardo Dantas

Na jučerašnjem Bellator 202 eventu mjesto sunaslovne borbe imao je okršaj bivšeg prvaka bantam kategorije, Eduarda Dantasa i bivše UFC-ovog izazivača, Michaela McDonalda. Sve je završilo već u prvoj minuti, ali uz tešku ozljedu brazilskog borca.

McDonald je nastupio u svom poznatom agresivnom stilu te je Dantasa uspio uvući u takav način borbe. Brazilac je pokušao odgovoriti i nije to izgledalo loše, no onda se dogodio udarac koji je prethodio onome što je završilo borbu. McDonald je jedan kick povezao s desnim krošeom, koji je Dantasa poslao na pod.

Možda bi se Brazilac i uspio izvući, odnosno oporaviti od tog udarca, no ono što je bilo gore od njega bio je način na koji je on pao. Kako je izgubio ravnotežu, tako je doslovno sjeo na svoju nogu, koju je teško ozlijedio. Upravo zbog toga nije uspio odgovarati na udarce svog protivnika nego se samo okrenuo, a to je rezultiralo brzim završetkom borbe.

Prve liječničke prognoze govore da je došlo do loma noge, ali to se neće moći točno znati dok istu Dantas ne snimi. Da bi stvar bila gora, iako je borba trajala nešto kraće od minute, McDonald je nakon nje izjavio kako misli da je došlo do loma njegove ruke, a kasnije je dodao kako bi to onda mogla biti njegova posljednja borba, budući da mu se to isto počelo događati već i previše često. Upravo zbog raznih ozljeda, ovaj danas 27-godišnji borac te  najmlađi izazivač u UFC povijesti, od početka 2014. godine do danas, odradio samo četiri borbe. Ispod teksta pogledajte kako je izgledao kraj ove borbe te kako je došlo do Dantasove ozljede.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI