Pogledajte kako je Bader uzeo naslov, Gallagher savladao Machidu, a Heather Hardy debitirala (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 25.06.2017 17:36h Autor:

Heather Hardy i James Gallagher

Bellator vam donosi video s najboljim trenucima tri uvodne borbe jučerašnjeg programa. Imate priliku vidjeti na koji je način Heather Hardy uspješno debitirala, James Gallagher savladao duplo starijeg Chinza Machidu, a Ryan Bader još jednom savladao Phila Davisa, oduzevši mu pojas prvaka.

Borba Davisa i Badera bila je još neizvjesnija nego ona iz UFC-a, koju je Bader dobio podijeljenom odlukom nakon tri runde. Ovog puta su odradili dvije runde više te je ponovno sudačka odluka otišla na stranu Badera, koji je ovog puta bio izazivač prvaka. Fanovi i analitičari se većinom ne slažu s ovom odlukom, tako da ne bi trebalo čuditi ukoliko se Bellator odluči ugovoriti revanš, koji bi vjerojatno bio u igri i da je odluka otišla na stranu Davisa, jer bi u tom slučaju bili 1:1.

Mladi timski kolega Conora McGregora, James Gallagher, borio se protiv dvostruko starijeg Chinza Machide, a talent je ovog puta savladao iskustvo (iako Machida zapravo ima samo jednu borbu više od mladog Irca). Gallagher je došao do pobjede gušenjem s leđa u prvoj rundi, čime je njegov skor 7-0, a ovo mu je treća pobjeda u nizu istom tehnikom.

Glavni program otvorila je boksačka svjetska prvakinja Heather Hardy, koja je protiv sebe imala vrlo čvrstu Alice Yauger. Upravo ta čvrstina Yauger je fanovima osigurala to da 15 minuta mogu uživati u vještinama fenomenalne Heather, koja bi mogla biti iduća velika Bellatorova ženska zvijezda. Osim što je odlična borkinja, posjeduje seksepil, šarm i atraktivan stil borbe. Sve što je potrebno za olakšani put do uspjeha u ovom sportu, posebno ako je u pitanju žena.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI