Pogledajte fantastične nokaute s drugog eventa PFL promocije! (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 22.06.2018 19:48h Autor:

Sean O’Connell

Već smo pisali o tome kako je Profesional Fighters League odradio svoj drugi event, a sada je vrijeme i da pogledamo sve te poteze koji su oduševili MMA fanove i pokazali kako promocija Raya Sefa radi sjajan posao.

Od 12 turnirskih borbi, čak je devet završilo prekidom, odnosno svih šest u poluteškoj te tri u lakoj kategoriji. Sam sustav ovog turnira je napravljen tako da što raniji prekid osigurava što više bodova na ljestvici pa ne treba čuditi što borci teže završetku borbe, što je na kraju dovelo do vrlo uzbudljivih okršaja te onoga što fanovi najviše vole vidjeti, pobjeda prekidom. A ovdje ćemo podijeliti neke od njih.

Sean O’ Connell vratio se nakon godinu i pol dana te je ponovno odradio borbu na način kakav smo od njega navikli. Od prve sekunde krenuo je otvoreno te je prvu rundu primio nekoliko teških udaraca od Ronnya Markesa. No, kada je on drugoj rundi on pogodio njega, bilo je gotovo. Osim što je jedan od najsimpatičnijih boraca svijeta, Sean O’Connell ima pravu bombu u svojoj ruci.


Vinny Magalhaes jedan je od dva borca koji su uspjeli slaviti prekidom u prvoj rundi. On je Jamieu Abdallahu prvo pokušao napasti ruku, a onda je na kraju ipak slavio gušenjem. No, time je zaradio maksimalnih šest bodova.


Maxim Grishin još je jedan borac koji je zaradio šest bodova, a on je bio bolji od Jasona Butchera, kojem je u manje od pola runde ozlijedio nogu toliko da ovaj više nije bio u stanju nastaviti.


Dan Spohn je za pobjedu trebao tri runde, a pravi rat protiv Bozigita Ataeva završio je serijom udaraca.


Brandon Halsey i Smealinho Rama odradili su najuzbudljiviju borbu, a pravi rat završio je pobjedom Halseya, bivšeg WSOF prvaka srednje kategorije, u trećoj rundi. S druge strane, Rama, koji je bio WSOF teškaški prvak, ostaje bez ičega.


Brian Foster ostvario je najimpresivniju pobjedu lake kategorije. Odličnu borbu protiv Ramseya Nijema završio je nokautom koljenom u trećoj rundi za četiri boda.


Još dva borca lake kategorije došli su do pobjede prekidom, ali oba slučaja bila su vrlo kontroverzna. Jason High poražen je od Efraina Escudera i to tako da je Escuderov kut vikao da je High tapkao, što je sudac uvažio, a nije bilo tako. High je nakon toga jednostavno poludio, porušivši sve stolice na putu do svlačionice. S druge strane, Thiago Tavares poražen je od Roberta Watleya u borbi koje je trebala završiti “no contest”. Naime, on je dobio udarac u međunožje, a nakon pet minuta nije bio sposoban vratiti se u borbu te je sudac, vjerojatno niti sam ne zna zbog čega, dosudio tehnički nokaut.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI