Pogledajte ’body slam’ s nogometnog terena (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 22.02.2015 11:05h Autor:

screenshot

Urnebesna situacija dogodila se na travnjaku engleske conference lige. Isfrustriran prekršajem, jedan je igrač kolegu iz protivničkog tima prizemljio savršenom izvedenom 'body slam' tehnikom',

Nogomet nije poznat kao sport u kojem se prakticiraju borilačke vještine, no ponekad se na zelenim travnjacima može vidjeti pokoja tehnika, što nam dokazuje i video iz šestog ranga engleskog nogometne lige. U susretu Worcester Citya i Stockporta, jednog zanimljivom tehnikom iskazao se Shab Khan, nogometaš domaćeg Worcestera.

Nakon što je bio zaustavljen izuzetno grubim prekršajem od strane igrača protivničke momčadi, Khan je isfrustriran uhvatio "krivca" te ga tehnički savršeno izvedenim 'body slamom' doslovno 'zakucao' u travnjak. Naravno, nakon toga je uslijedilo i naguravanje te crveni karton za Khana. Zanimljivo, igrač koji je sve to započeo nije bio isključen, unatoč "školskom" primjeru prekršaja za put u svlačionicu.

Zanimljivo, u duhu sporta kojim se bave, Khan je nakon slama pokuša i soccer kick, no već je bio zaustavljen od strane drugog igrača. Pogledajte kako je sve to izgledalo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI