Pogledajte Bellator 208 Countdown: Fedor Emelianenko vs. Chael Sonnen (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 02.10.2018 12:49h Autor:

Fedor Emelianenko i Chael Sonnen

Jedanaest dana dijeli nas od još jednog spektakla koji će Bellator servirati MMA fanovima u svijetu. Istog vikenda održati će se dva eventa, koja predvode polufinala teškaškog Grand Prixa. No, realno je priznati kako puno veća pažnja pripada borbi u kojoj će se sučeliti Fedor Emelianenko i Chael Sonnen.

Ovo je borba koju su fanovi očekivali od istog trenutka kada su se ova dvojica našla unutar iste promocije. Dugo vremena Sonnen je bio vjerojatno najglasnija osoba po pitanju umanjivanja uspjeha i veličine Fedora Emelianenka, odnosno smatra kako su njegovi rezultati ostvareni u Americi zapravo pravi dokaz njegove kvalitetu, a tu se nalazi onaj niz od tri poraza. Sonnen je tako sada dobio priliku da vrijednost Fedora pokuša sam testirati te ju potvrditi ili anulirati.

Ovo je borba koja je svakako više od samog polufinala teškaškog turnira, unatoč tome što Sonnen sada spominje kako mu je ta teškaška titula zapravo najveća i jedina prava motivacija. Niti Fedor ne želi tu uvoditi nikakve osobne emocije, ali fanovima neće biti svejedno, posebno onima koji kroz cijelu karijeru vjerno prate “Posljednjeg ruskog cara”. I među fanovima neće biti zagrljaja nakon borbe, kao što je lako pretpostaviti da će se na kraju dogoditi između ovih takmaca, bez obzira kome na kraju borbe bude podignuta ruka.

Ovo je borba kojoj se svi veselimo i čije ćemo najavne materijale s radošću popratiti. Pred nama je Countdown i to njegov prvi dio! Uživajte!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI