Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pogledajte 16-godišnjeg Shoguna Ruu kako biva nokautiran u kućnoj borbi (VIDEO) | Fight Site

Pogledajte 16-godišnjeg Shoguna Ruu kako biva nokautiran u kućnoj borbi (VIDEO)

Ostale vijesti 17.11.2011 12:36h Autor:

Rua Shogun Mauricio

Godina – 1997, lokacija – privatna kuća u Curitibi, a glavni akter je tada golobradi Mauricio Rua i njegov vršnjak. Povod je međusobni obračun prema Muay Thai pravilima koji su gledali prijatelji i poznanici.

14 godina kasnije, Mauricio se odaziva i na nadimak “Shogun”, a iza sebe već ima spektakularnu karijeru u Prideu i UFC-u. Dapače, mnogi ga smatraju jednim od najkvalitetnijih udarača u povijesti slobodne borbe.

Usputno rečeno, Rua se nije najbolje proveo u ovoj kućnoj makljaži. Očito tehnički superioran borac ga je nokautirao high kickom nakon nekoliko rundi bespoštednog međusobnog batinanja.

Brazilca ovog vikenda očekuje vrlo težak ispit protiv legendarnog Dana Hendersona na UFC-u 130. Poznat po upornosti, Shogun je i te 1997. otišao u dvoranu i napornim treninzima nadogradio svoje (ne)znanje. Ista stvar dogodila se i nakon gubitka pojasa protiv Jona Jonesa. Uskrsnuo je sjajnom izvedbom protiv Forresta Griffina u Riju. Hoće li u istom ritmu nastaviti i protiv donedavnog prvaka Strikeforcea, vidjet ćemo već ove nedjelje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI