Pobjednik borbe Daleya i MacDonalda idući je Bellatorov izazivač u velteru

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 10.05.2017 20:38h Autor:

Daley i MacDonald

Paul Daley i Rory MacDonald sastaju se idućeg vikenda na Bellatorovom eventu u Londonu, a danas je potvrđeno kako će pobjednik njihove borbe službeno postati idući izazivač najjače Bellatorove divizije.

Daley i MacDonald predvodnici su eventa u Londonu, a fanovi ne mogu dočekati da napokon izađu i pokažu što znaju i mogu. Kanađanin će tom borbom napokon debitirati u svojoj novoj promociji, a bivši UFC-ov izazivač je najavio kako mu je cilj postati prvak velter kategorije. Danas je tako postalo službeno kako će mu za ispunjenje tog cilja trebati pobjede u dvije borbe.

Prva će tako stepenica biti Paul Daley. Britanac je slavio u četiri od svojih pet Bellator nastupa, a posljednju pobjedu ostvario je brutalnim udarcem koljenom protiv Brennana Warda. Jedini Bellator poraz ima od prvaka Douglasa Lime, s kojim bi se tako možda mogao i sastati ukoliko savlada Rorya MacDonalda, jednog od najboljih boraca s kojima se susreo u karijeri.

Što se tiče prvaka, Douglas Lima svoju titulu brani na Bellator 180 eventu u lipnju, koji se održava u Madison Square Gardenu i najveći je Bellatorov event do sada. Njega tamo čeka duel protiv druge pridošlice iz UFC-a, Lorenza Larkina.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI