Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pismo brazilskog FFC fana: Final Fight je odličan, a Pride pravila pun pogodak! | Fight Site

Pismo brazilskog FFC fana: Final Fight je odličan, a Pride pravila pun pogodak!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 03.09.2013 16:34h Autor:

Photo by Fight Channel (Ivana Kaurloto)

Službene stranice Final Fight Championshipa su objavile pismo FFC fana iz Brazila koji je uputio puno pozitivnih kritika na račun dosadašnjeg posla koji je odrađen u prva četiri eventa 2013. Očito vrlo upućen ljubitelj borilačkih sportova je nahvalio i organizaciju K-1 WGP Finala koja je bila povjerena Fight Channelu, a zaželio je i da se FFC turniri u budućnosti prenose na brazilskom borilačkom kanalu Band Sports.

Donosimo vam čitav članak s Final Fight stranica.

Uvijek je lijepo dobiti pohvale za odrađeni posao. Uspjeh se može mjeriti novcem, no konstruktivna pozitivna kritika je nemjerljiva nagrada za trud koji FFC ulaže u svoje borilačke turnire. U moru uglavnom vrlo pozitivnih kritika koje Final Fight dobiva iz cijelog svijeta, u posljednje se vrijeme istaknula jedna koja je stigla iz Brazila – kolijevke borilačkih sportova i prije svega, kolijevke slobodne borbe. Ona je posebno vrijedna  upravo iz tog razloga – Brazil i Brazilcu su naviknuti na vrhunske borilačke priredbe i vrhunske borce. Stoga je pohvala Raphaela Giovannija Tonussija, koji sam za sebe kaže da se bavi boksom, Tae kwon doeom i Muay Thaijem te je istinski fan kick boksa i slobodne borbe, vrijedna isticanja.

"Pozdrav ja sam Raphael i živim u Brazilu. Zaista sam veliki fan kick boksa i htio bih vam čestitati na organizaciji Final Fighta i zaželjeti vam sve najbolje.

Vidio sam i K-1 WGP Finale i to ste odradili jako dobro pa se nadam da će u budućnosti biti više ovakvih partnerstva s K-1 promocijom. Vjerujem da je FFC puno bolji od SuperKombata u tom smislu.

Ono, kako ja gledam na svijet borilačkih sportova jest da monopol Gloryja i UFC-a nije dobra stvar. Upravo vam zato želim sve najbolje jer će promocije poput vaše pomoći da se taj monopol slomi.

U Brazilu postoji kanal koji se zove Band Sports koji prikazuje dobre brazilske kick boks priredbe. Bilo bi lijepo da se tamo prikazuje i FFC stoga razmislite o tome.

Također smatram da su Pride pravila u FFC MMA mečevima jako dobar potez, a bilo bi lijepo da ponovno angažirate K-1 prvaka i mog idola Cro Copa. Za sada nije bilo brazilskih boraca u kick boksu, no imamo mnogo potencijalnih zvijezda.

U svakom slučaju, hvala vam na vašem vremenu i želim vam puno uspjeha u sigurno napornom radu.

Bog vas blagoslovio,

Rapahel Giovanni Tonoussi

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI