“Pijani” Rampage spreman na petu borbu s Wanderleijem, objasnio zašto “zbog striptizeta” Sonnenu nije isplatio okladu

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 30.09.2018 18:20h Autor:

Quinton Rampage Jackson

Quinton “Rampage” Jackson i Wanderlei Silva su 2-2 u međusobnim borbama nakon Bellator 206 priredbe održane sinoć San Joseu, u Kaliforniji.

Jackson je u četvrtom obračunu slavio tehničkim nokautom i tako drugi put za redom zaustavio Brazilca. Prva dva susreta iz dana Pride organizacije otišla su u korist Silve koji je pobjedu ostvario koljenima te mu se Jackson ovog puta pokušao osvetiti.

“U našoj prvoj borbi Wanderlei me pogodio koljenom u glavu jedno 14 puta. Stoga, da, pokušao sam ga završiti koljenima. Ali morate, k vragu, pijan sam.. moram mu odati poštovanje jer mi nije dopustio da završim koljenima”, objasnio je Jackson na press konferenciji ispijajući šampanjac koji mu je u svlačionicu poslao slavni raper 50 cent.

Nakon borbe Silva je predložio i petu borbu. Jackson tvrdi da je zainteresiran ako se vodstvo Bellatora odluči za tu opciju.

“Iskreno, ja nisam razmišljao o petoj borbi. Jer zadnji put kad sam pobijedio Wanderleija on se spustio za kategoriju. Ostvario mi je snove time što se popeo u tešku kategoriju jer ja sam mislio ‘K vragu, sad sam predebeo da se borim s Wanderleijem.’ Ali on je došao u tešku što znači da je pravi ratnik. I nakon borbe rekao je da smo sada 2-2 i da netko mora biti pobjednik. On je to rekao što me iznenadilo. Ja sam za petu borbu, ali ne zam slaže li se Scott (Coker). Ali ja sam za.”

Jackson se vratio na pobjedničke staze nakon što je u posljednjem meču na Bellatoru 192 doživio poraz od Chaela Sonnena u četvrfinalu teškaškog turnira.

“Bio sam razočaran. Zaista sam mislio da ću osvojiti taj turnir. Stoga, ostat ću u formi i ako se netko ozlijedi želim uskočiti. Ali, ako ništa drugo, želim se boriti s pobjednikom turnira. Želim taj pojas u teškoj kategoriji.”

Uoči te borbe Jackson se kladio sa Sonnenom da će mu isplatiti 10 tisuća dolara za svako rušenje koje ovaj uspije izvesti. Sonnen ga je tijekom borbe rušio tri puta, ali novac još uvijek nije vidio.

“Dužan sam Chaelu 30 tisuća dolara. Ali objasnit ću vam zašto mu još uvijek nisam dao lovu. Zato što on nije ponudio ništa zauzvrat. Tako da oklada nije bila potpuna. Ja sam rekao da ću mu za svako rušenje dati 10 tisuća. Ali što ću ja dobiti ako zaustavim njegova jebena rušenja? Obranio sam sva rušenja osim tih njegovih jadnih podmetanja noge. Ja sam čovjek od riječi, ali on nikada nije ništa ponudio. Kakva je to jednostrana oklada?”

Jackson je zatim u šali ponudio još jedno objašnjenje zašto nije isplatio okladu.

“Neću vam lagati. Želim mu dati tih 30 tisuća, ali znate što sam napravio? Otišao sam u striptiz klub tri puta i svaki put sam potrošio 10 tisuća. To je Chaelovih 30 jebenih tisuća. Platio sam fakultet nekim striptizetama.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI