Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pico se osvrnuo na težak poraz: “Slabiji protivnici? Bellator će imati veliki bolnički račun, nekog ću usmrtiti!” | Fight Site

Pico se osvrnuo na težak poraz: “Slabiji protivnici? Bellator će imati veliki bolnički račun, nekog ću usmrtiti!”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 28.01.2019 10:16h Autor:

Corrales vs. Pico

Trebao je to biti ispit zrelosti za veliku Bellatorovu nadu Aarona Pica. Ispit koji nije prošao. Dapače, tresnuo je o pod pokazavši pritom da sjajni mladi borac ispred sebe ima još mnogo posla.

Na Bellatoru 214, koji se dogodio ovog vikenda u kalifornijskom Inglewoodu, Pico je poražen nokautom za samo 67 sekundi od Henryja Corralesa. I to u meču u kojem je već na početku desnim aperkatom dobro uzdrmao svog protivnika, no nije imao strpljenja ili finese dovršiti posao. No, to je, kao što smo rekli na početku teksta, cijena odrastanja u ovom okrutnom sportu…

“To je ono s čime se mi bavimo. Kada pobjeđuješ, mediji su uvijek uze tebe. Ali kada gubiš… Mislim da moram pokazati poštovanje publici i u teškim vremenima. Kada stigne sranje i onda moraš biti čovjek!”, izjavio je Pico, koji se unatoč teškom porazu pojavio pred pripadnicima sedme sile.

“Nemam neke isprike. Osjećao sam se dobro u kavezu. Moj pripremni kamp je prošao jako dobro. Udario sam ga. Mislim da imam toliko snage u svojim rukama da nekada niti ne shvatim kada bacim ljude u nokdaun. Dogodilo se tako brzo. Očito je da sam napravio grešku jer sam ušao i tamo previše ostao. A onda imate 50-50 posto šanse da vas netko nokautira. Da, loše je i nije ugodno. Ali gledajte, imam tek 22 godine i još uvijek nisam sve pohvatao. Mislim da neke stvari moram malo i usporiti. Moram više koristiti svoje hrvanje od ovog meča. Pokušat ću napraviti novi plan”, dodao je borac koje je Bellator imao gotovo 3 godine na platnoj listi prije nego što je debitirao. Toliko mnogo su vjerovali u njega.

U šest dosadašnjih mečeva Pico ima 4-2, uz 4 brutalna nokauta. Trebaju li mu slabiji protivnici?

“Trebaju li mi? Ok, neka mi daju slabije protivnike. Ali imat će skup bolnički račun, jer ću nekoga jebeno stvarno izmasakrirati. Za mene ovo sve je osobno. Doslovno ću nekome napraviti zlo. Netko tko ima 4-2 kao ja, ubit ću ga doslovno…”

“Mrzim jebeno gubiti. Mrzim gubiti i to je to. Neovisno da li se radi o prvom meču, meču za titulu, nekom meču između, boli me jako…Ja mnogo ulažem u sve ovo, razumijete me?”, zaključio je Aaron Pico.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI