Phil Davis i Linton Vassell nove akvizicije Bellator 200 eventa

Ostale vijesti 28.02.2018 17:30h Autor:

Phil Davis

Nakon što su jučer najavljene dvije sjajne borbe, Bellator je novom objavom samo potvrdio kako se ne šale oko namjere da za 200. event naprave pravi spektakl. Tako je danas potvrđen duel bivšeg prvaka Phila Davisa i posljednjeg izazivača poluteške kategorije, Lintona Vasella.

U pitanju je borba drugog i trećeg borca kategorije koji bi vjerojatno trebali razriješiti pitanje toga tko će dobiti drugu priliku napasti titulu, koja je trenutno na odmoru, budući da se prvak Ryan Bader natječe u teškaškom Grand Prixu i tek u svibnju ima borbu prvog kruga, protiv Muhammeda Lawala. Obojicu je Bader savladao prošle godine. Davisu je titulu oduzeo u lipnju na Bellator 180 eventu, dok je obranu protiv Vassella odradio početkom studenog, na Bellator 186.

Davis (18-4, 5-1 Bellator) je također nastupao na istom eventu gdje je Bader savladao Vassella i tamo je bio bolji od Leonarda Leitea. Davisa je Bader savladao dva puta, što je ukupno pola njegovih poraza, a oba puta je u pitanju bila pomalo kontroverzna sudačka odluka. Tako se Mr. Wonderful nada trećoj borbi, do koje bi mogao doći u slučaju da slavi u ovoj borbi.

Vassel (18-6, 7-3 Bellator) je slavio u tri borbe za redom prije poraza od Badera, a član Bellatora je od 2013. godine, gdje je došao kao UCMMA prvak. Za razliku od Davisa, koji je do samo osam od svojih 18 pobjeda došao prekidom, Linton je pravi finisher, koji borbe završava na razne načine i 14 puta je prekid bio način njegovog dolaska do pobjede.

Bellator 200 se održava u Londonu, 25. svibnja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI