Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Phil Davis: Fedorov odlazak u Japan čisti je biznis! | Fight Site

Phil Davis: Fedorov odlazak u Japan čisti je biznis!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 30.09.2015 11:07h Autor:

Phil Davis

Nakon što je iz UFC-a prešao u Bellator, Phil Davis je na turniru četvorice u poluteškoj kategoriji postao prvi izazivač te je potvrdio da se s pravom može nadati pojasu najboljeg.

Phil Davis je na događaju koji su zajednički organizirali Bellator i Glory ostvario dvije pobjede i postao prvi izazivač u poluteškoj kategoriji. Emanuela Newtona i Francisca Carmonta svladao je prekidima u prvoj rundi i sad ga očekuje borba za naslov protiv Liama McGearyja.

Ovih je dana Davis dao intervju za Submission Radio, a jedno od pitanja bio je i odabir Fedora Emelianenka da Japan bude mjesto njegovog povratka.

"To je poslovna odluka. Fedor je bio u mogućnost napraviti neke dobre odluke tijekom karijere. Razlog što nije u UFC-u nego u Japanu čisti je biznis. To je čovjek koji se nema potrebu bilo kome dokazivati. Vjeruje u sebe i slobodno može reći da će se boriti s bilo kim u kavezu i na taj način ide kroz karijeru. Stalno se očekuje da se bori protiv najboljih, ali u posljednje vrijeme to nije bio slučaj.", izjavio je Phil Davis.

Davis ne krije kako bi odmah prihvati poziv da se borio protiv Fedora u u Japanu.

"Čovječe, prihvatio bih borbu. Kako ne bih prihvatio? On je legenda ovog sporta. To je borba koju bi svatko želio i zbog koje postajete super uzbuđeni."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI