PFL odradio prvi event, Fitch protiv Fostera upisao prvu pobjedu prekidom u deset godina (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 01.07.2017 12:44h Autor:

Jon Fitch

Professional Fighters League, promocija koje je naslijedila WSOF, odradila je svoj prvi event, a fanovima su se predstavili putem četiri borbe u Daytona Beachu.

Najzanimljiviji duel sigurno je bio onaj između Jona Fitcha i Briana Fostera, gdje je posljednji prvak WSOF-ove velter kategorije došao do prve pobjede prekidom nakon čak deset godina. Fitch se izvukao iz teške situacija u kojoj se našao u prvoj rundi, da bi u drugoj došao do pobjede bulldog gušenje.

U poluteškoj su se kategoriji našli bivši UFC borac Ronny Markes i bivši WSOF teškaški prvak Smealinho Rama, a Markes je slavio jednoglasnom odlukom sudaca. Jednoglasno je pobjednikom proglašen još jedan bivši UFC borac, Jason High, koji je bio bolji od Carosa Fodora, dok je u glavnoj borbi eventa Herman Terrado bio bolji od Joaoa Zeferina.

Tako se PFL odradio zapravo probni event, pošto su na programu bile samo četiri borbe. Tako nešto bi trebali prakticirati do kraja godine, dok bi početkom iduće trebale krenuti njihove turnirske borbe s velikim glavnim nagradama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI