PFL najavio još bolju drugu sezonu: U turnirima pet prvaka, četiri finalista…

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 06.03.2019 09:36h Autor:

PFL

Iza PFL-a (Professional Fighters League) je sjajna prva sezona, ali i nedavni potpis ugovora s gigantom ESPN-om gdje će se predvoditi nadolazeća druga sezona koja je ispred nas. A ona bi trebala biti spektakularna. Barem prema najavi koju je PFL objavio u utorak.

U sezoni dva će se vratiti u čak petorica prvaka koji su kroz turnir okrunjeni 2018. godine. To su teškaški prvak Philipe Lins, prvak u srednjoj kategoriji Louis Taylor koji će se spustiti u velter, prvak u velteru Magomed Magomedkerimov, te prvaci u lakoj i perolakoj kategoriji Nathan Schulte i Lance Palmer.

Podsjećamo kako je novookrunjeni šampion u poluteškoj kategoriji Sean O’Connell otišao u mirovinu po osvajanu milijun dolara nagrade.

Osim novih šampiona, koji će se također natjecati u novoj sezini, čelnici PFL-a su u utorak najavili i sudjelovanje finalista Ray Coopera III, Rashida Magomedova, Stevena Silera i Vinnjya Magalhaesa, pa nije pogrešno reći da su uspjeli zadržati sve najveće zvijezde iz prve sezone.

Pravila u odonsu na prvu sezonu se neće mijenjati. Bitno je naglasiti da će pobjednik turnira u svakoj kategoriji dobiti milijun dolara nagrade, a finalna priredba bi se trebala održati 31. prosinca.

PODIJELI
,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI