Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
PFL 14: Sordi prebio Magalhaesa, dva teškaša otvorila prekidima u prvoj rundi | Fight Site

PFL 14: Sordi prebio Magalhaesa, dva teškaša otvorila prekidima u prvoj rundi

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 07.06.2019 09:33h Autor:

Sordi vs. Magalhaes

Trećom ovosezonskom priredbom, a 14. ukupno, dovršeno je prvo kolo druge sezone PFL turnira. Teškaši i poluteškaši ponudili su puno uzbuđenja, a tri borca upisala su pobjedu u prvoj rundi i maksimalnih šest bodova.

Nama najvažnija vijest ona je da su Ante Delija i Satoshi Ishii uspješno otvorili svoje nastupe. Ostaje mali žal da u svojim borbama nisu došli do pobjeda prekidom te u drugo kolo ulaze s tri boda, no važno je bilo uspješno otvoriti turnir. Uostalom, samo dva teškaša upisala su u ovom kolu pobjedu prekidom, no obojica su to napravili u prvoj rundi.

Prvi od njih je Denis Goltsov. Ovaj Rus inače je po većini medija i kladionica glavni favorit turnira, a to je potvrdio nokaut pobjedom nad jednim od također vodećih boraca po tom kriteriju, Jaredom Rosholtom. Ovog sjajnog hrvača Goltsov je uspio pogoditi već u otvaranju prve runde, a onda serijama udaraca dovesti i do prekida. Drugi borac koji turnir otvara sa šest bodova je Kelvin Tiller, koji je polugom na ruci prvi poraz u karijeri nanio Muhammedu DeReeseu. Njih dvojica su praktički osigurali svoje mjesto u play offu i svakako će drugu borbu imati puno manji pritisak od ostatka. Iz tog razloga su izrazito nepoželjni protivnici svima u turniru.

Osim Delije i Ishiija, još dva borca su do trijumfa došli nakon tri rude. Ali Isayev to je napravio protiv Valdrina Istefija, koji nije imao odgovor na njegovo hrvanje, dok je najviše akcije ponudila borba Francimara Barrosa i Alexa Nicholsona. Nakon 15 minuta otvorenog rata, podijeljena sudačka odluka otišla je u prilog Brazilcu.

PFL 14 – Rezultati teške kategorije

Kelvin Tiller def. Muhammed DeReese – SUB (R1 3:22)
Satoshi Ishii def. Zeke Tuinei-Wily – podijeljena sudačka odluka
Denis Goltsov def. Jared Rosholt – TKO (R1 2:03)
Ali Isayev def. Valdrin Istrefi – jednoglasna sudačka odluka
Francimar Barroso def. Alex Nicholson – podijeljena sudačka odluka
Ante Delija def. Carl Seumanutafa – jednoglasna sudačka odluka

 

Turnir poluteškaša svakako je obilježila glavna borba programa. U njoj je Emiliano Sordi u potpunosti nadmašio Vinnya Magalhaesa. Prošlogodišnjeg finalista Argentinac je doslovno prebio, a sudac je borbu prekinuo u drugoj rundi, kad više nije bilo smisla za nastavak. Sordi je time uzeo pet bodova, čime je tek jedan borac bolji od njega. To je Bozigit Ataev, koji je u prvoj rundi nokautirao Dana Spohna. Tri borca uzela su tri boda putem pobjeda odlukom. Viktor Nemkov napravio je to protiv Rakima Clevelanda, Rashid Yusupov protiv sunarodnjaka Mikhaila Mokhnatkina, a treći Rus Maxin Grishin protiv glavnog favorita kategorije, Jordana Johnsona. Ronny Markes nokautirao je Sigija Pesailija, no tri boda su “za zelenim stolom” otišla Pesailiju, jer Brazilac na vaganju nije uspio zadovoljiti potrebnu težinu.

PFL 14 – Rezultati poluteške kategorije

Emiliano Sordi def. Vinny Magalhaes TKO (R2 2:45)
Viktor Nemkov def. Rakim Cleveland – jednoglasna sudačka odluka
Rashid Yusupov def. Mikhail Mokhnatkin – jednoglasna sudačka odluka
Maxim Grishin def. Jordan Johnson – jednoglasna sudačka odluka
Ronny Markes def. Sigi Pesaleli – TKO (R2 3:44) *
Bozigit Ataev def. Dan Spohn – KO (R1 3:25)
*Markes pao vagu, tri boda odlazi Pesailiju

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI