Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Perak: Sudac je spasio Sappa od odlaska u bolnicu | Fight Site

Perak: Sudac je spasio Sappa od odlaska u bolnicu

Ostale vijesti 17.12.2011 22:14h Autor:

Perak VS Sapp

Gotovo da nema medija u Hrvatskoj koji sinoć ili danas nije izvijestio o velikoj borilačkoj priredbi u Dubrovniku u čijem je glavnom meču Maro Perak tehničkim nokautom pobijedio svima poznatog Boba Sappa.

Nakon prekida meča od strane suca, Sappov trener se žalio da je sudac Zlatko Klarić pogriješio i da je njegov borac mogao nastaviti meč. No, to je komentar koji po Perakovom mišljenju “ne drži vodu”.

“To je glupost. Sudac je zaustavio borbu da ga ne bih poslao u bolnicu. Ovako je Sapp završio samo sa šljivom ispod oka i malom porezotinom na čelu. Spasio ga je od nekih težih ozljeda”, rekao je Perak, nositelj MFC-ovog pojasa prvaka.

Otkrio je Perak i kakva je bila planirana taktika za meč. “Kružio sam, udarao low kickove, mislio sam da će krenuti na mene, ali očito me respektirao jer je znao da ga želim baciti na pod. Kad je krenuo na mene, srušio sam ga, pokušao me okrenuti dva puta, ali nije uspio te sam završio meč udarcima.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI