Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Perak se zahvalio navijačima i ustvrdio: Gladijator je najbolji MMA klub na području bivše Jugoslavije | Fight Site

Perak se zahvalio navijačima i ustvrdio: Gladijator je najbolji MMA klub na području bivše Jugoslavije

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.12.2011 08:21h Autor:

Maro Perak

Dubrovački gladijator, Maro Perak se preko službene Facebook stranice svog kluba obratio svojim navijačima nakon pobjede protiv gorostasnog Boba Sappa proteklog vikenda na borilačkom spektaklu Noć Gladijatora 6.

Perak se zahvalio svim fanovima koji su zaista u velikom broju došli uživo pogledati priredbu u dvoranu Gospino polje, a na kraju je ustvrdio i da je klub Gladijator najbolji MMA klub na području bivše Jugoslavije.

“Ovim putem zelim pozdraviti sve fanove MMA kluba Gladijator Dubrovnik. Hvala vam što ste nas podržali i došli u ovolikom broju na Noć Gladijatora. Također se zahvaljujem našem treneru Feši Vukotiću koji nas je doveo do ovih rezultata.”

“Od Sappa nisam očekivao spektakularnu borbu ali sam očekivao neku snagu o kojoj svi pričaju. Nakon sparinga sa Kristijanom, Delijom ,Sladom, Fešom i Knegom njegova snaga u borbi mi je bila smiješna.”

“S ponosom mogu reci da su svi borci Gladijatora imali teške protivnike i da smo ovim pokazali kvalitetu kluba. Nažalost naš kickboxing trener Bulatović je izgubio borbu zbog ozljede kapka ali do kraja se nije predavao i pokazao je lavovsko srce kao i svi naši borci. Ovim smo dokazali da smo najbolji klub na prostoru bivše Jugoslavije, a ako neko misli drukčije mi smo uvijek spremni za natjecanje :).”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI