Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Perak: Gladijator će biti među najboljima na svijetu! | Fight Site

Perak: Gladijator će biti među najboljima na svijetu!

Ostale vijesti 24.11.2011 12:22h Autor:

Maro Perak

Ovog tjedna Maru Peraka u njegovom dubrovačkom klubu Gladijator posjetili su članovi udruge ljubitelja vizualnih komunikacija iz Dubrovnika i snimili video prilog.

Osim što se mogu vidjeti dijelovi treninga jednog od najboljih hrvatskih MMA boraca koji je usred priprema za meč protiv Boba Sappa idućeg mjeseca, Maro otkriva i kako je započeo svoju karijeru te koji su mu daljnji planovi.

“Trenirao sam judo nekih deset godina i onda sam se odlučio za MMA. Razlog je što sam htio postati kompletan borac, podjednako sam dobar u boksu, kickboxu, jiu jitsu…  Kako ovdje nema klubova, morao sam ići u inozemstvo. Trenirao sam u Engleskoj, Nizozemskoj, na Tajlandu, u Zagrebu, Puli… Bio sam u svim dobrim kampovima u Hrvatskoj. Trenirao sam vani s nekim od najboljih svjetskih imena”, kaže Maro.

“U MMA-ju sam se našao. To kad čovjek zavoli, uđe mu u krv i ne može bez toga. To je jednom zauvijek.”

“Klub Gladijator smo osnovali prije nekih šest godina. Prije smo trenirali po šupama, a sada imamo dvoranu od 400 kvadrata. Uspjeli smo zbog volje, odricanja i rada. U klubu ima oko sedam profesionalaca. Često od njih dobijem i batina na treningu. U budućnosti vidim ovaj klub kao jedan od najboljih u svijetu”, rekao je, između ostalog, najpoznatiji dubrovački borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI