Pedro Rizzo vraća se MMA-u i bori se protiv Travisa Fultona, čovjeka s 300 profesionalnih borbi

Ostale vijesti 29.07.2015 18:26h Autor:

Pedro Rizzo

Nakon dvije godine bez nastupa, MMA borbama se vraća bivši trostruki UFC teškaški izazivač, Pedro Rizzo. On će nastupiti 12. rujna u svom Brazilu, a protivnik će mu biti svjetski rekord po broju odrađenih profesionalnih MMA borbi, Travis Fulton.

Rizzo (19-11) je posljednji put nastupio 26. svibnja 2013. godine, kad je poražen od Satoshia Ishiia, a godinu dana ranije je poražen i od Fedora Emelianenka. Nakon posljednjeg je poraza rekao kako se više neće boriti, no bit će da je zov ringa bio prejak te je pristao nastupiti 12. rujna u Brazilu.

Protivnik na Face 2 Face 12 eventu, u brazilskoj Vitoriji, bit će mu Travis Fulton, borac jako dobro poznat svim ljubiteljima slobodne borbe. Fulton je zapravo prava legenda, jer kad netko iza sebe ima preko 300 profesionalnih borbi i 250 pobjeda, to je zapravo činjenica.

U svojoj 19 godina dugoj karijeri, Fulton nikad nije birao protivnike, pa se tako borio i protiv Andreia Arlovskog, Ricca Rodrigueza, Travisa Wiuffa, Joe Riggsa, Dana Severna i mnogih drugih. I on se također nije borio od studenog prošle godine, kad je doživio poraz u Rusiji, no poziv za nastup protiv jednog velikog imena nije mogao odbiti

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI