Pearl Gonzalez otkrila mračnu prošlost: Roditelji ovisnici, život u bandi, ženski zatvor… (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 05.05.2018 14:53h Autor:

Pearl Gonzalez

Pearl Gonzalez upoznali smo kao zanimljivu UFC borkinju, koja je u međuvremenu ipak proslijeđena u Invictu, na dodatno “školovanje”. No, tek sada smo saznali kakva životna priča stoji iza ove djevojke.

31-godišnja borkinja u profesionalni MMA ušla je 2012. godine, nakon sedam pobjeda u osam amaterskih nastupa. Od tada je ostvarila osam pro pobjeda i tri poraza, od čega su dva u UFC-u, za koji još uvijek nije bila spremna. Tako se sada nalazi u Invicti, gdje bi trebala odraditi još pokoji nastup, da bi onda uslijedio povratak u oktogon. No, prije nego je napunila 25 godina, kada je krenula njena prava MMA avantura, ova djevojka proživjela je puno toga, zapravo sadržaje za jedan cijeli život.

Rođena je i odrasla u Chicagu, u opasnoj četvrti gdje je svaki dan oko sebe viđala sukobe bandi, grupne tuče i nerede, a i vatreno oružje na neki je način bilo dio svakodnevnice. Više puta je doživljavala situacije gdje bi njeni poznanici ili prijatelji bili ustrijeljeni, od kojih su neki izgubili život. Svemu tome nikako nije pomagala situacija tijekom prvih deset godina života,  kad su joj oba roditelja bili ovisnici o drogi, koji su često završavali na odvikavanjima.

Ipak, kada je imala deset godina, njen se otac napokon očistio, uzeo ju je pod svoje i odlučio joj pokušati pružiti bolji život. Odvojenost od majke te sestara, koje su bili kod drugih članova obitelji, nikako nije bilo lako. Tijekom srednje škole završila je u lošem društvu, a njen otac je to primijetio i odveo ju je u dvoranu. Pearl u početku tamo nije uživala, ali s vremenom je počela cijeniti stav ljudi oko nje i ono što oni rade. Uskoro se zaljubila u trening i počela je ostvarivati i prve rezultate.

Ali, privatni život nije joj išao u tom smjeru. Vrlo mlada se udala, pronašla je posao na aerodromu, prestala odlaziti u dvoranu, no ono najgore ponovno je došlo iz vlastitog doma. Vrlo brzo njen suprug postaje ovisnik o heroinu te počinje trošiti sav njen zarađeni novac, kao što je i prodao sav njen nakit i neke osobne stvari. Osim toga, isti je bio član bande. U jednom trenutku odlučio je opljačkati prolaznike, Pearl je tada bila s njim te je također završila u pravnim problemima. Završila je dva tjedna u ženskom zatvoru, što zove najgorim dijelom svog života, ali i jednom velikom školom za kasniji život. Iz zavora ju je izvukao otac, koji je pribavio 20.000 dolara da bi se Pearl branila sa slobode. Tog trenutka odlučila je ostaviti supruga, izaći iz svijeta bandi te promijeniti nešto na bolje.

To nije bilo lako, odjednom je upala u probleme s depresijom, nabacila je veliku količinu kilograma i ponovno se osjećala u bezizlaznoj situaciji. Ključni potez ipak je napravio njen otac, koji je nazvao dvoranu u kojoj je Pearl trenirala te su ga uvjerili kako je ona talentirana te da bi se trebala vratiti. Ženski MMA u to je vrijeme počeo rasti i ona je odlučila probati. U dvoranu je ušla sa čak 75 kilograma, no od tog trenutka sve je krenulo na bolje.

Pearl je jutros odradila fenomenalnu borbu na Invicta 29 eventu, gdje je polugom u prvoj rundi savladala Barbaru Acioly iz Brazila. Odradila je tako još jedan od najvažnijih koraka na putu povratka u UFC-ov oktogon, gdje je ona uvjerena da ima mjesta. Nakon borbe koju je prošla kroz odrastanje i mladost, to bi zapravo mogao biti lagan posao.

U videu ispod teksta pogledate njenu cijelu priču.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI