Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Paulo Filho demantira predoziranje: Lud je, povlačim se iz MMA-ja | Fight Site

Paulo Filho demantira predoziranje: Lud je, povlačim se iz MMA-ja

Ostale vijesti 20.10.2011 11:02h Autor:

Paulo Filho

Bivši WEC-ov prvak, Paulo Filho, je demantirao svog prijatelja koji je jučer brazilskim medijima otkrio kako je MMA borac skoro umro od predoziranja opijatom Rohypholom. Također je najavio i povlačenje iz profesionalnog sporta, neovisno o tome hoće li nastupiti na priredbi u Poljskoj krajem studenog.

> Paulo Filho skoro preminuo od predoziranja!

“Ljut sam. Dao sam nekim ljudima povoda da misle kako imam problema s drogom. To nije istina, jedini problem sam imao s lijekovima. Taj čovjek je lud, izmislio je mnogo stvari, a ja sam mu nažalost dao povoda da to napravi. Sve ovo je napravio da mi ne bi vratio novac koji mi duguje”, izjavio je Filho za Tatame.

“Umirovit ću se. Ne znam hoću li se boriti u Poljskoj, no možda i hoću jer sam potpisao ugovor. Ne treba mi sve ovo. Trenutačno sam vrlo tužan. Ako se i borim u studenom, već sada najavljujem odlazak u mirovinu. Imao sam neke dobre i neke loše trenutke. Napravio sam što sam mogao, no sada je gotovo. Mogao sam napraviti puno više u svojoj karijeri”, zaključuje nekoć slavni borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI