Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Paul Daley poslao pismo UFC-u s nadom u povratak, pogledajte odgovor Dane Whitea | Fight Site

Paul Daley poslao pismo UFC-u s nadom u povratak, pogledajte odgovor Dane Whitea

Ostale vijesti 02.06.2014 22:28h Autor:

Paul Daley

Paul Daley, britanski borac, koji je svoj posljednji nastup odradio na FFC-u, poslao je pismo vodstvu UFC-a, u nadi da bi mogao dobiti oprost i još jednu priliku u najboljoj svjetskoj organizaciji. Odgovor je bio ne, no pročitajte cijelu poruku koju je uputio Dana White.

Paul "Semtey" Daley (34-13-2, 2-1 u UFC-u) došao je u 2009. godine u UFC kao veliki europska nada. Nakon uvjerljive dvije pobjede nokaut pobjede u prvoj rundi, uslijedila je borba protiv Josha Koschecka. Ta borba je trebala biti za poziciju prvog izazivača i Daley je došao vrlo nabrijan na nju. No, Koscheck je upotrijebio svoju taktiku hrvanja i kontrole što je izuzetno iziritiralo Daleya, koji se nadao borbi na nogama.

Budući da su i suci tolerirali Koscheckovu borbu, Daley je bio dodatno iznerviran te je takav napravio ono što nikako nije smio. Nakon što je bio označen kraj treće runde, Daley koji cijelu borbu nije uspio uputiti opasniji udarac, došao je i udario Koschecka s leđa. Nakon toga je bio otpušten iz UFC-a, a kako je to izgledalo možete pogledati u video prilogu na kraju ovog teksta.

Sad, nakon gotovo pet godine, Daley smatra da se popravio i da je zaslužio još jednu priliku u najboljoj svjetskoj organizaciji. Napisao je pismo vodstvu UFC-a, u kojem se još jednom ispričao te zatražio još jednu šansu. Dana White je dugo razmišljao, a nakon toga poslao javni odgovor, koji donosimo u cijelosti:

"Ono što je napravio Daley se ne zaboravlja tako lako. U povijesti UFC-a, nitko nikad nije došao i udario protivnika pokvareno s leđa, nakon što je borba već bila gotova. Dogodilo se samo tad i taj koji je to napravio bio je Paul Daley. Njegovi predstavnici su mi prije par dana poslali pismo u kojem su objasnili da je on odrastao i naučio na greškama, da je u dobroj seriji i da to smatra najvećom greškom u svom životu. Pokazao sam to pismo Lorenzu Fertitti, a on mi je rekao da sam odlučim što ćemo napraviti. Ne znam, teško mi je, nisam imao vremena dobro razmisliti o tome. No, to je jedna od onih stvari koje se ne zaboravljaju tako lako. Uvijek mi se sviđao Daley, kao borac te njegov stil borbe. No, reći ću vam nešto, ušao sam u oktogon tog dana, nakon što se to dogodilo i njega jednostavno nije bilo briga. Puno je stvari koje sam oprostio i ostavio u prošlosti, no ovu nije tako lako, ova je uistinu velika i teška za zaboraviti."

Čini se kako ipak još nije došlo vrijeme za povratak Paula Daleya u UFC. Loša vijest za njega, no dobra za europske fanove, koji bi ga i dalje trebali imati priliku gledati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI