Paul Daley otkazao nastup na večerašnjoj Bellator 163 priredbi

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 04.11.2016 16:31h Autor:

Paul Daley

Otkazana je borba između Paula Daleyja i Dereka Andersona koji su trebali nastupiti noćas u glavnom dijelu programa Bellator 163 priredbe.

Da nešto nije u redu dalo se naslutiti na službenom vaganju gdje Daley nije izašao na pozornicu već je rečeno kako će se izvagati kasnije. Razlog je bio taj što je Britanac imao problem sa skidanjem kila. Naime Daley je zadovoljio vagu, ali ga je skidanje dovelo u zdravstveno stanje rizično za nastup u borbi, procijenila je atletska komisija.

“Nakon teškog skidanja kila, mi, zajedno s Mikeom Mazzullijem iz Moheganške atletske komisije, smo donijeli odluku da povučemo Paula Delayja s večerašnje priredbe iz mjere opreza. Sigurnost boraca nam je na prvom mjestu”, za MMA Fighting je rekao predsjednik kompanije Scott Coker.

Anderson neće dobiti zamjenskog protivnika, ali će mu honorar za nastup biti isplaćen. Njihovo mjesto na glavnom dijelu programa zauzet će jedna od uvodnih borbi.

Bellator 163 se održava noćas u Uncasvilleu. Priredbu predvodi borba za naslov u poluteškoj kategoriji između prvaka Liama Mcgearyja i izazivača Phila Davisa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI