Palhares zatražio raskid s WSOF-om: Nisam učinio ništa krivo!

Ostale vijesti 06.10.2015 20:49h Autor:

Rousimar Palhares

Rousimar Palhares uskoro izlazi na saslušanje pred atletskom komisijom, a nada se samo poštenom tretmanu. Osim toga, ne namjerava više nastupati u WSOF-u, odnosno zatražio je raskid ugovora s tom organizacijom.

Nakon incidenta u borbi protiv Jake Shieldsa, Rousimira Palhares je suspendiran od strane WSOF-a, a oduzet mu je i pojas prvaka. Sad slijedi iduća faza, a to je saslušanje pred atletskom komisijom. Podsjećamo, Palhares je više puta prstima napadao Shieldsove oči, a na kraju nije ni pustio polugu nakon tapkanja američkog borca. No, dva mjeseca nakon toga, Brazilac i dalje misli kako nije napravio ništa krivo.

"Iz mog kuta gledanja, mislim da nisam napravio apsolutno ništa krivo. Apsolutno ništa ne žalim, jedino mi je žao mojih fanova, odnosno što su na kraju oni ostali razočarani", rekao je Toquinho, a zatim se okrenuo saslušanju koje je pred njim.

"Jedina stvar koju očekujem je da me pošteno tretiraju. Ne smiju dozvoliti da druge stvari djeluje na njihovo prosudbu. Ja sam sportaš i od toga živim, a ovog puta namjeravam sve prepustiti Božjim rukama. Vrijeme će na kraju donijeti odgovor, no ja sam borac i želim i dalje tako zarađivati za svoju obitelj."

No, ako i prođe sve u redu, pitanje je gdje će se Palhares boriti. U UFC-u više nije poželjan, a s trenutnom organizacijom više nema namjeru surađivati, no nešto njihovo ipak namjerava zadržati.

"Titulu su mi oduzeli, ali pojas neće. On je kod mene i tu će i ostati, jer sam ga pošteno zaslužio. Želim napustiti organizaciju, no oni su odbili apsolutno svaki kontakt sa mnom prije nego se održati saslušanje. Tražio sam raskid ugovora, ali oni to nisu htjeli. No, ja znam kako više nikad neću nastupiti za ovu organizaciju, zbog svega što su mi napravili. Ne znam što oni još očekuju od mene", rekao je na kraju Palhares.

Za Palharesa nije ništa strano da ne priznaje krivicu za neke svoje pogreške, jer je tako već bilo u prošlosti. Na kraju, to mi moglo koštati samo njega samoga.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI