Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Palhares za poraz u Italiji krivi ilegalne laktove (VIDEO) | Fight Site

Palhares za poraz u Italiji krivi ilegalne laktove (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 24.05.2016 21:05h Autor:

Rousimar Palhares

Rousimar Palhares protekli je vikend u Italiji doživio iznenađujući poraz od norveškog borca Emila Webera Meeka, nakon samo 45 sekundi. No, Toquinho uvijek nađe neki izgovor, ovog puta je on negdje vidio ilegalne laktove.

Naravno, o tim laktovima koje on spominje nije bilo niti govora, barem po onome što se vidi u video snimci. Norveški borac je obranio rušenje, pogodio dva naoko legalna lakta te nakon toga nastavio udarcima sve dok sudac nije prekinuo. Ipak, on je nakon borbe izjavio:

“Ono što je pošlo krivo u ovoj borbi je to da sam primio ilegalne udarce laktom u stražnji dio glave, nakon čega nisam više ništa vidio. Čim me je pogodio, više me nije bilo. Nisam niti razumio što se dogodilo nego sam to pitao moj kut. Osjetio sam udarac u pozadinu glave i nakon toga sam samo osjetio bol te vidio suca i timske kolege oko mene. Nakon tog udarca više nisam bio u borbi.”

Palhares je puno toga riskirao nastupom u ovoj borbi, budući da je suspendiran od strane atletske komisije Nevade i postoji mogućnost da mu na još dulje vrijeme budu zabranjeni nastupi u SAD-u. Ipak, on je već rekao kako tu suspenziju ne prihvaća, a nije vratio niti WSOF-ov pojas prvaka, iako mu je pravno oduzet.

“Ovo mi je prva borba nakon što sam napustio WSOF i nakon suspenzije, pa me ovo sve jako uznemiruje. Moja obitelj, moji timski kolege i ja smo prošli kroz puno toga, no kad mi je ponuđena ova borba sam sve to ostavio iza sebe. Nije me ništa smetala tijekom borbe, moj je um bio na pravom mjestu, no onda se dogodio ilegalan lakat i nakon toga me nije bilo. Ne sjećam se što se onda dogodio, no ovo me boli i smeta. Ekipa iz mog kuta je odmah reagirala, no nitko nije ništa htio niti komentirati, nije pošteno”, završio je Palhares, kojem je ovo prvi poraz od prosinca 2012. godine, kad ga je savladao Hector Lombard u UFC-u.

A što se tiče ilegalnih laktova, ispod teksta su dva videa, iz dva različita kuta. Vidite li ih vi?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI