Palhares suspendiran na dvije godine

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.10.2015 22:07h Autor:

Rousimar Palhares

Atletska komisija Nevade nije pokazala razumijevanje prema Rousimaru Palharesu, koji se nadao proći bez kazne zbog ponašanja iz borbe protiv Jakea Shieldsa. Umjesto toga, dodijelili su mu izuzetno tešku kaznu.

Brazilski borac tako neće dvije godine moći nastupiti u profesionalnoj MMA borbi na području SAD-a ili unutar američkih organizacija. Osim toga, osuđen je i na novčanu kaznu u iznosu 40.000 američkih dolara. 

Borac je nedavno izjavio kako ne vidi da je napravio išta krivo te kako vjeruje da će sud to razumjeti. Čini se kako bi mu vjerojatno ipak bilo bolje da je pokazao neko kajanje, odnosno da je upravo to razlog ovako visoke kazne. Palharesu ovo nije bilo prvi put da je napravio nešto tako te bi, ako on ne razumije što radi, možda bolje bilo da se u potpunosti prestane baviti ovim sportom.

Vratit će se ipak moći, no tek 2. kolovoza 2017. godine, što bi za 35-godišnjeg Toquinha i moglo značiti kraj karijere. Vrlo uspješne karijere, u kojoj je ostvario skor 18-6, no ostat ću upamćen upravo po onome što nema mjesta u ovom sportu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI