Palhares se otvorenim pismom obratio Shieldsu: Ja nemam ružnih riječi za tebe, kao ti za mene

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 20.05.2015 23:21h Autor:

Rousimar Palhares

Nakon što je Jake Shields rekao mnoštvo ružnih riječi o Rousimaru Palharesu, Brazilac mu se odlučio obratiti otvorenim pismom u kojem je postupio apsolutno suprotno od svog budućeg protivnika.

Shields je, kao što smo već pisali u članku rekao da mu nije teško trenirati za borbu protiv prljavog borca kao što je Toquinho, a to je Brazilca razljutilo. No, on se Shieldsu odlučio obratiti na jedan drugačiji način, otvorenim pismom koje su prenijeli portali. Napisao je:

"Jake, kako si? Moj menadžer Alex Davis mi je preveo što si rekao o meni, kako sam monstrum, kako ćeš me povrijediti i ostale stvari. Ne znam kako možeš misliti takve stvari o meni, posebno zbog toga što se nikad još nismo imali prilike upoznati. No znam, želim od sebe stvoriti heroja koji je submitao zločestog dečka. Bez uvrede, moraš porazgovarati sam sa sobom, a iskoristi ovo vrijeme da govoriš što želiš, jer nakon borbe baš i nećeš imati što reći.

I slušaj me, ako završi da sam te ozlijedio, to neće biti zato što te mrzim. To će biti zato što je ovo MMA i ljudi ne vole tapkati, kao što vjerojatno nećeš ni ti, sve dok ne završe ozlijeđeni. Tako da, znaš što? Odmah ću ti ponuditi revanš na Metamorisu, pa se pokušaj još jednom obraniti od mojih poluga.

Za razliku od tebe što govoriš o meni, ja o tebi nemam ništa loše za reći. Doći ću u ovu borbu, kao što dolazim na svaku, s poštovanjem prema svom protivniku te sa željom za pobjedu, tj. da dođem do nje najbrže što mogu. Veselim se našem susretu i prilici da mi pružiš ruku. Ili još bolje, nogu."

Palhares i Shieds se sastaju na WSOF 22 eventu, koji je na rasporedu prvog dana mjeseca kolovoza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI