Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Palhares osvojio WSOF naslov, Okami također debitirao pobjedom (GIF VIDEO) | Fight Site

Palhares osvojio WSOF naslov, Okami također debitirao pobjedom (GIF VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 30.03.2014 11:21h Autor:

screenshot

WSOF je jučer održao svoj deveti event, a na njemu su dobili svog novog prvaka u velter kategoriji. To je Rousimar Palhares, koji je do naslova došao svojim poznatim 'heel hookom'. Marlon Moraes je postao prvak u bantam kategoriji, a pobjednom je debitirao i Yushin Okami.

Rousimar Palhares (16-5), novi je WSOF prvak u velter kategoriji. U glavnoj borbi WSOF 9 eventa, u kojoj su se sastali dva prava "submission" majstora, Palhares je već u drugoj minuti, nakon Carlovog neuspjelog pokušaja triangle pozicije, uspio doći u poziciju koja mu je omogućila prelazak u položaj za njegov poznati 'heel hook', a Carl nakon toga nije imao odgovora. Tako je Palhares došao do svoje 16. pobjede u karijeri, a fascinira podatak da je, u vrijeme kada rijetko tko uspije napraviti neku polugu, on 50% svojih pobjeda ostvario upravo iznimno rijetkom polugom, kakav je heel hook.

Na eventu je održana još jedna borba za naslov prvaka, a u njoj je Marlon Moraes vrlo lako uspio doći do pojasa bantam prvaka. Iako nije uspio završiti svog protivnika, uvjerljivo je dobio svih pet rundi, a dominacija je bila očita. 

Jako dobar debi imao je i UFC veteran Yushin Okami, koji je već u prvoj rundi došao u gornju poziciju, nekoliko puta mogao završiti svog protivnika, no na kraju mu je to uspjelo tek krajem druge runde, kada je uspio uhvatiti vrat svog protivnika, koji se branio od udaraca te završiti borbu gušenjem ručnim trokutom.

Od ostatka ovog 'carda' sigurno vrijedi spomenuti i sjajan nokaut bivšeg izazivača u velter kategoriji, Josha Burkmana, koji je tako ponovno na putu napada na titulu, koja je sad u vlasništvu Rousimara Palharesa. 

Idući WSOF-ov event na rasporedu je tek u lipnju, a za sada nisu najavili još niti jednu borbu.

WSOF 9 "main card" rezultati

Rousimar Palhares def. Steve Carl – SUB (R1, 1:09)
Marlon Moraes def. Josh Rettinghouse – jednoglasna odluka sudaca
Yushin Okami def. Svetlozar Savov – SUB (R2, 4:46)
Josh Burkman def. Tyler Stinson – KO (R1, 2:15)
Johnny Nunez def. Ozzy Dugulubgov – podijeljena odluka sudaca

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI