Palhares o Lombardu: Kritizirao me, a radio je gore stvari, opet ćemo se sresti!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 26.02.2015 00:20h Autor:

Lombard i Palhares

Rousimaru Palharesu je u prosincu prošle godine trebalo ravno 90 sekundi kako bi završio izazivača Jona Fitcha i tako obranio svoj WSOF pojas velter prvaka. Brazilac je bio šokiran kad je saznao da je Fitch pao na doping meču i obećao je kako će se još jednom susresti s Hectorom Lombardom.

Atletska Komisija Kalifornije nije objavila supstancu na koju je Fitch bio pozitivan, a "Toquinho" je o Fitchu i Lombardu porazgovarao s portalom MMAFighting.com.

"Bio sam iznenađen jer me mnogo kritizirao te je čak govorio o mojoj obitelji," rekao je Rousimar o Fitchu. "Izjavio je da sam prljav borac. Svi dobiju ono što zasluže, zar ne? Nikad nisam pomislio da će pasti na doping testu nakon svega što mi je rekao. Mislio sam da je on savršen i da nikad ne bi napravio takvo nešto. Ali samo je Bog savršen."

Brzo prisiljavanje na predaju borca koji je bio pozitivan na steroide čini Palharesovu pobjedu još impresivnijom, ali Brazilac je ne vidi tako.

"Stvarno ne znam da li to čini moju pobjedu još impresivnijom jer sam učinio točno ono što sam i htio. Samo sam bio iznenađen. Pobijedio sam i to je jedino što mi je bitno."

Palhares je 2012. nakon meča i poraza u prvoj rundi od Hectora Lombarda, imao povišen level testosterona u krvi. Sada se nada kako će MMA postati čist sport.

"Nadam se da će borci ulaziti u borilišta pod jednakim uvjetima," izjavio je Palhares. "Sport postaje sve profesionalnijim."

Lombard je koristio izraz "sramota za sport" kad je nakon meča opisivao Palharesa, a nedavno je otkriveno da je Kubanac bio pozitivan na DMT nakon što je u siječnju pobijedio Josha Burkmana na UFC-u 182.

"Evo što imam reći za Lombarda," rekao je Rousimar. "Kritizirao me. I dalje ne znam što se dogodilo u meču. Imao sam toliko problema da ni sam ne znam kako sam uspio ući u meč. Kod prvog udarca sam slomio stopalo na više mjesta. Ne razumijem."

"Što se tiče pozitivnog rezultata na testu, svi mi hodamo po istoj planeti i ne bi trebali kritizirati druge. On je radio gore stvari nego ja i dalje me kritizirao i ponižavao. Zašto je to radio ako je radio gore stvari nego ja? Ne znam. Samo znam da ćemo se jednog dana opet susresti. Ne znam ni kad ni gdje, ali znam da će dobiti što je htio one večeri. Borimo se za različite promocije, ali, srest ćemo se opet."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI