Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Palhares i Fitch predvode WSOF 16 | Fight Site

Palhares i Fitch predvode WSOF 16

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 07.10.2014 15:05h Autor:

Jon Fitch

Nakon što smo jučer saznali predvodnike WSOF 15 eventa, organizacije je danas najavila i glavnu borbu onog koji slijedi nakon njega. 27. prosinca, Rousimar Palhares će braniti svoj naslov prvaka u velter kategoriji, a protivnik mu je Jon Fitch.

Palhares, koji je svoj naslov osvojio u ožujku, savladavši Stevea Carla i Fitch su već trebali sastati u srpnju, no Palhares je odustao zbog bolesti. Sad će se ova borba ipak održati, kao glavni meč WSOF 16 eventa u Prosincu. Palhares je, prije dolaska u WSOF, savladao Mikea Piercea unutar UFC-a, ali je dobio otkaz iz organizacije zbog prekrasnog puštanja zahvata, odnosno par sekundi nakon što je sudac prekinuo.

Fitch je u WSOF došao odmah nakon što je dobio otkaz u UFC-u, a u prvom je nastupu, u lipnju prošle godine, doživio poraz od Josha Burkmana, koji se prije nekoliko dana vratio u UFC. Nakon toga su uslijedile dvije pobjede, uz ne previše uvjerljiv nastup, no dovoljno da Fitch dobije priliku osvojiti pojas prvaka.

Ovo je tek prva objavljena borba za ovaj event, a očekuje se da bi druge mogle biti uskoro, možda već do kraja ovog tjedna. WSOF 16 se održava 27. prosinca, a još nije poznato niti mjesto koje će ugostiti ovu organizaciju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI