Ovo nisu istine: Klokana gotovo nokautirao “preciznom desnom” (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 05.12.2016 12:18h Autor:

Screenshot

Vijest nije borilačka, barem ne u doslovnom smislu riječi, no toliko je zabavna da smo je morali prenijeti na Fight Siteu. Mjesto radnje je Australija – zemlja klokana. Ove životinje se najčešće karikaturno prikazuju kao boksače s rukavicama na svojim prednjim “rukama”. Razlog leži u činjenici da klokani međusobne razmjerice rješavaju udaranjem rukama, koje liči na šaketanje ili “boksanje”.

No, nemojte misliti da je klokan glavni akter ove smiješne priče. Njegovo ime je Greig Tonkins. Radi se o 34-godišnjem timaritelju slonova u jednom australijskom zoološkom vrtu. Njegov pas je neopreznom greškom došao previše blizu jednom ratobornom klokanu koji ga je doslovno počeo daviti. Panični Tonkins je potrčao prema klokanu kako bi oslobodio svog ljubimca pa se u jednom trenutku našao oči u oči sa stasitom životinjom propetom na zadnje noge. Ako mislite da je timaritelj vikao na klokana varate se. On ga je naime, udario šakom u glavu. Desni kroše je sjeo ravno na bradu nesretnog klokana koji je na trenutak ostao šokiran potezom svog “suparnika”, no brzo se pribrao. Tonkins je shvatio da je vrag odnio šalu te se ubrzanim korakom udaljio od ratobornog klokana.

Iz zoološkog vrta su poručili da će protiv Greiga poduzeti odgovarajuće mjere zbog šaketanja klokana. Snimka je inače snimljena u lipnju dok je timaritelj bio u lovu, no tek ovih dana je postala virtualna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI