Ovo je svjetska prvakinja koja tješi Gergesa nakon Mladenovog high kicka (FOTO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 02.10.2017 18:10h Autor:

Hesdy Gerges i Denise Kielholtz

Hesdy Gerges je poražen od Mladena Brestovca, čime je doživio svoj četvrti poraz u posljednjih pet Glory nastupa. Ipak, isti krov s njim dijeli osoba koja se može pohvaliti suprotnim rezultatima. Njegova supruga Denise Kielholtz Bellatorova je svjetska kickboxing prvakinja, ali po nekima i najatraktivnija borkinja svijeta.

Gerges je najavljivao pobjedu koja bi ga dovela do prilike napasti Glory titulu, no sada je u nezavidnoj poziciji, takvoj da ne zna niti hoće li Glory i dalje biti zainteresiran za njegove nastupe, nakon što nije apsolutno ničim oduševio. U karijeri ima točno 50 pobjeda, a ovo mu je bio 18. poraz, nakon kojega odlazi kući, gdje ga čeka supruga, u posljednje vrijeme puno uspješnija od njega. Njeno ime je Denise Kielholtz.

Denise je vlasnica profesionalnog skora 45-3, a ova 28-godišnjakinja je trenutna prvakinja muha kategorije Bellator kickboxinga, ali ujedno i vjerojatno najveća zvijezda kickboxing dijela te borilačke organizacije. Titulu je prošle godine osvojila u Italiji, a ove ju je na prostoru iste države i obranila. U međuvremenu je dugogodišnju vezu s Hesdyem okrenila brakom te je i službeno sada ona uspješniji dio te obitelji.

Hesdy će se morati sada još bolje posvetiti treninzima i taktičkim pripremama borbe, a do tada će mu utjehu pružati njegova izvan ringa lijepa, a u ringu opaka supruga. Jer Denise je, osim po sjajnim rezultatima, poznata i kao jedna od najprivlačnijih sportašica Nizozemske, a i borilački fanovi ne posjećuju njene mečeve samo zbog akcije koju oni nude.

Objavu dijeli Denise Kielholtz Gerges (@dynamite8989)


 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI